عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند

واکنش ترکیه به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا

وزیر امور خارجه ترکیه گفت که این کشور به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه خود واکنش نشان خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه گفت در صورتی که اتحادیه اروپا تحریم‌های بیشتری را علیه ترکیه اعمال کند، آنکارا با گام‌های خود به این اقدام واکنش نشان خواهد داد.

 

وزیر خارجه فرانسه هفته پیش گفته بود که وزیران اتحادیه اروپا در نشست هفته آینده درباره اتخاذ اقدامات بیشتر علیه ترکیه به دلیل حفاری در منطقه اقتصادی قبرس بحث خواهند کرد.

 

چاووش‌اوغلو که پس از دیدار با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صحبت می‌کرد، افزود: «در صورتی که اتحادیه اروپا تصمیمات بیشتری علیه ترکیه اتخاذ کند، ما باید به آن پاسخ دهیم.»

 

خبرگزاری فرانسه به نقل مقامات این کشور چهارشنبه گذشته گزارش داد که پاریس تصمیم گرفته مشارکت خود در عملیات پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آب‌های مدیترانه را تعلیق کند.

 

این تصمیم فرانسه به دلیل اختلافات این کشور با ترکیه، یکی از اعضای ائتلاف ناتو گرفته شده است. ارتش فرانسه همزمان با این تصمیم خود، از دبیرکل ناتو خواسته در مورد نقض قوانین بین‌الملل از سوی ترکیه تحقیق کند.

 

اقدام فرانسه در تعلیق مشارکت خود در مأموریت دریایی ناتو در آب‌های مدیترانه بعد از آن صورت گرفت که مقامات این کشور اتهام‌ها و اظهارات تندی علیه ترکیه به زبان آوردند و همین مسئله واکنش آنکارا را در پی داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار